Usluge


Licencirani dom za stare u Beogradu, obezbeđuje visok kvalitet usluga koje olakšavaju svakodnevni život starijim licima, od održavanja lične higijene, pružanja adekvatne medicinske nege i terapije, organizacije različitih kulturno-zabavnih aktivnosti do održavanja higijene prostora. Nega starih lica i lična higijena predstavljaju segment kojima se posvećuje posebna pažnja u domu za stare „Royal“. Svakodnevno se obavlja održavanje čistoće podova u sobama, kao i pranje ličnog rublja, peškira, posteljine, garderobe u vešernici našeg doma. Trudimo se da prostor u kome borave naši koriscni uvek bude uredan i čist, a atmosfera prijatna i porodična.

Osoblje u domu za stare dostupno 24 sata


Korisnicima su na raspolaganju sobe maksimalno opremljene u skladu sa njihovim potrebama. Čuvanje starijih lica u našem domu povereno je stručnim osobama koje 24 sata vode računa o njima. Imamo i tim stručnjaka koji posebno vodi računa o njihovoj ishrani.

Našim korisnicima je omogućena svakodnevna poseta, oni održavaju kontakte sa svojim porodicama i prijateljima, u skladu sa mogućnostima, željama i potrebama.

Brinemo o Vašim bakama i dekama, mamama i tatama