O nama


Dom „Royal“ je licencirani dom za stare u Srbiji, osnovan sa idejom i ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama. Ovaj dom za stara lica nalazi se u najlepšem i najmirnijem delu Krnjače u ulici Igora Vasiljeva 32.

Profesionalna nega starih lica


Dom za stara lica „Royal“ koncepcijski je prilagođen različitim kategorijama korisnika – i nezavisnim pojedincima i osobama kojima je potreban konstantan medicinski nadzor, čime se postiže maksimalna pažnja usmerena ka svakom pojedincu. Korisnici doma imaju 24-časovni nadzor i medicinsku negu od strane iskusnog i stručnog osoblja koje odlikuje pre svega profesionalan i odgovoran pristup u poslu.

Prijatan i udoban smeštaj u domu za stara lica „Royal“


Kada je reč o smeštaju, korisnicima doma su na raspolaganju udobne sobe koje su adekvatno opremljene za potrebe starijih lica. Pored toga korisnicima doma su na raspolaganju prostrana trpezarija i dnevni boravak koji su predviđeni za njihovo zajedničko druženje, gde mogu da se opuste, čitaju novine, igraju šah i domine ili slušaju muziku. Organizuju se i različite kulturno – zabavne aktivnosti koje su u skladu sa potrebama i interesovanjima korisnika doma. Mi brinemo o Vašim bakama i dekama, mamama i tatama! Posetite nas i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo s ljubavlju! Dragi naši, vi ste rodoljubi Srbije. Ceo život vi ste davali doprinos ovoj zemlji, vašoj deci i porodici. Podigli ste ovu zemlju, odgajali ste decu te zaslužujete da treće doba provedete humano i dostojanstveno kako dolikuje čoveku. Royal dom je pravo mesto za vas i u njmu ćete moći sve to da ostvarite i doživite.

Misija


Naša misija je da se humano brinemo o ljudima uz vrhunski smeštaj kao i medicinsku negu. Vizija nam je da samo u humanim i dostojanstvenim uslovima čovek mora proživeti svoje pozne godine uz vrhunsku uslugu našeg doma i osoblja, a na veliko zadovoljstvo vas i vaših porodica.

Cilj


Naš cilj je da pružimo visoko kvalitetne uslove, kao i da olakšamo život u luksuznoj vili. U lepom ambijentu dvorišta punog zelenila omogućeno vam je maksimalno opuštanje i uživanje. Temperatura vazduha je uvek niža za 8 stepeni u letnjem periodu u odnosu na druge delove grada zbog izvanredne pozicije doma koji se nalazi u prirodi između šume i reke Dunav a na samo 5, 5 km od strogog centra grada.

Dobro došli.

Dom Royal.